Het vervolg op een wild idee

Doede Jaarsma

“Zou je kleine wijnverkopers kunnen laten samenwerken in een hele goede webwinkel om zo samen meer te verkopen?”

Dat was anderhalf jaar geleden een wild idee in deze column. Het leverde veel reacties op van wijnhandelaren die het wel zagen zitten! Daarom zijn we aan de slag gegaan. Het wijnplatform is klaar: Vindmijnwijn.nl.

Samenwerkingsplatform

Vindmijnwijn.nl is een online samenwerkingsplatform. Wij zorgen voor een goede webwinkel die klantvriendelijk is en in zoekmachines hoog scoort. Wijnwinkels zorgen voor een uniek aanbod aan wijnen.

Het idee is dat we door samen te werken wijnliefhebbers een fijne klantervaring bieden: op één plek wijn kopen van verschillende wijnwinkels met liefde en passie voor hun wijnen.

Waarom Vindmijnwijn.nl?

Het kost flink wat geld en tijd om een goedlopende webshop op te bouwen! Online wijn verkopen vraagt helaas niet alleen kennis van wijn, maar vooral ook van online marketing.

Een groot deel van het succes zit bovendien in goede techniek. De deeleconomie komt eraan. Door samen te werken staan we sterker en bundelen we de krachten.

Wie A zegt moet B zeggen

Inmiddels heb ik vier jaar ervaring in het online verkopen van wijn. Door schade en schande wijs geworden, weet ik inmiddels heel goed wat wel en niet werkt. Die kennis en ervaring zit allemaal in Vindmijnwijn.nl. Voor Vindmijnwijn.nl ben ik bovendien gaan samenwerken met wijnliefhebber en online strateeg Michiel Schokking. Het wilde idee heeft daardoor geleid tot concreet resultaat! Wie A zegt moet B zeggen.

Wil je meer weten of reageren?

Ben je kleinschalige wijnhandelaar of wijnimporteur en wil je meer succesvol verkopen via internet? Kijk op Vindmijnwijn.nl of neem contact met me op: doede@vindmijnwijn.nl of 0646132142.

Doede Jaarsma
doedejaarsma.nlcasadelvinoamsterdam.nl, vindmijnwijn.nl

Meer Doede

✓ Als fysieke winkel profiteren van online
✓ Winkel van Vindmijnwijn.nl is gevuld. Nu meer verkopen
✓ Webshop? Denk aan de nieuwe privacywetgeving!
✓ Een goede webshop is veel meer dan een bak producten
✓ Meer bezoek naar je website?
✓ Wat zijn jouw online voornemens voor 2017?
✓ Voor wijnliefhebbers zijn heel veel pareltjes onvindbaar
✓ Je staat verbaasd hoe gebruiksonvriendelijk je website is
✓ Hoe krijg je het échte winkelgevoel in een webshop?
✓ Klikkers zijn nog geen kopers
✓ Een goede homepage verleidt klant tot snel doorklikken
✓ Online wijn verkopen vraagt kennis van online marketing