Anfors Imperial: vóór het Rode Kruis en mét elkaar

Van elke fles wijn die consumenten bestellen bij wijnhandel Anfors Imperial gaat de komende tijd 10% naar het Rode Kruis. Tevens organiseert de gerenommeerde importeur voor de vrijmibo aanstaande 27 maart een online wijnproeverij met Master of Wine Frank Smulders.

Anfors Imperial: “Als wijnleverancier voor – met name – de horeca zijn we genoodzaakt onszelf opnieuw uit te vinden. De Europese wijnen in onze portfolio zijn geliefd in de gastronomie sinds 2002 en worden ook sinds 2014 online aangeboden aan consumenten. Anfors Imperial is een familiebedrijf en we werken met familiebedrijven: wij, onze producenten en klanten worden hard getroffen. We willen ‘iets’ doen. We willen voor elkaar zorgen. Geruststellen. Hoop geven. Met de donatie aan het Rode Kruis willen we een bijdrage willen leveren aan ouderen en kwetsbaren.”

In aanvulling op dit initiatief licht Frank Smulders MW op vrijdag 27 maart rond borreltijd 12 wijnen toe tijdens een online wijnproeverij – waarschijnlijk op de Google-app Hangouts – waaraan iedereen kosteloos kan deelnemen. Daarbij hoeven de deelnemers natuurlijk niet per se álle 12 wijnen mee te proeven. Je bestelt de wijnen waar je zin in hebt of nieuwsgierig naar bent.

De donatie aan het Rode Kruis is vooralsnog van kracht tot 6 april. Voor de duidelijkheid: deze actie staat los van de online proeverij. De donatie is van toepassing op elke wijn die consumenten in de webshop aanschaffen.

• Meer over deze actie en over de 12 wijnen die online geproefd gaan worden:
https://www.anfors-imperial.com/nieuws/rodekruis