World Wine Meetings voor inkopers op Wine Paris 2020

(foto: Eelco van Wieringen)

Wijninkopers met een jaarlijkse import boven de 120.000 flessen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de World Wine Meetings van Wine Paris 2020. Zij krijgen verblijf in Parijs aangeboden. Bij een volume van 500.000 flessen wordt ook de reis naar Parijs vergoed.

Wine Paris 2020 wordt volgend jaar voor de tweede keer gehouden, van maandag 10 t/m woensdag 12 februari.

Het aanzien van deze nieuwe beurs – een samenvoeging van de voormalige Franse beurzen VinIsud en VinoVision – neemt de komende editie verder toe met de deelname van Vinexpo Paris 2020. Dat is de eerste Parijse editie van Vinexpo Bordeaux, die op Wine Paris 2020 in het congrescentrum Porte de Versailles zijn eigen paviljoen heeft.

De World Wine Meetings vinden plaats in het weekend voorafgaand aan Wine Paris 2020: op 8 en 9 februari in hotel Marriott Rive Gauche in Parijs. Organisator van de World Wine Meetings is de Comexposium – Adhesion Group, wereldleider op het gebied van B2B- en B2C-events.

World Wine Meetings matcht inkopers en exposanten

Voor de World Wine Meetings worden vraag en aanbod van importeurs en wijnhuizen gematcht. Er worden één-op-éénontmoetingen tussen inkopers en producenten gearrangeerd in rustige business units in de Ballroom van hotel Marriott Rive Gauche op zaterdag 8 (de hele dag) en op zondagochtend 9 februari.

Gemiddeld duurt een meeting 35 minuten. Daarnaast is tijdens de maaltijden gelegenheid tot netwerken.

Voor importeurs met een importvolume van 120.000 flessen neemt Business France de overnachtingen en een deel van de maaltijden voor zijn rekening, waaronder een diner cruise op de Seine samen met andere wijnprofessionals.

In principe geldt dit aanbod voor één inkoper, maar daarvan kan in individuele gevallen worden afgeweken. Importeurs met een jaarlijkse omzet van 500.000 flessen krijgen overigens tevens de reiskosten vergoed.

Inkopers die aan deze voorwaarden voldoen schrijven zich in als lid van de Business Club Premium, om vervolgens drie weken voor de beurs online afspraken te maken met tussen de 15 en 20 van de circa 150 wijnproducenten uit Frankrijk en diverse andere wijnlanden die deelnemen aan de World Wine Meetings.

Interesse?

Business France verlangt de volgende twee acties, beide zijn vereist:

Het verblijf kan met drie dagen worden verlengd om aansluitend Wine Paris 2020 te bezoeken. Dit is inclusief toegangsbadge en shuttlebus service tussen hotel en Porte de Versailles.

Voor meer info:

Business France
Michèle Lainé, Senior Exportadviseur
020 794 19 64
michele.laine@businessfrance.fr