Nederlandse wijnimporteurs in beeld

Wijn Import Nieuws Online geeft alle importeurs die deelnemen van de B2B-proeverij Beaujolais & Centre-Loire op maandag 28 oktober in Amsterdam een gezicht. Dit is een extra service aan de standhouders in opdracht van Business France, de organisator van de proeverij.

Foto’s: Eelco van Wieringen

De importeurs die hun wijn presenteren op de proeverij, kunnen (als ze willen) poseren met hun favoriete fles uit de Beaujolais of Centre-Loire. In het onderschrift vertellen zij iets over de wijn en hun importbedrijf. Alle foto’s worden op wino.sjakes.com gepubliceerd.

De importeurs krijgen hun professionele digitale foto (hoge resolutie) na afloop van de show cadeau. De foto kunnen ze gebruiken voor hun bedrijf, bijvoorbeeld op de website, in de nieuwsbrief of voor welk ander doel dan ook – voor de kleinkinderen bijvoorbeeld 😉

Bovenstaande foto’s zijn gisteren, maandag 7 oktober, gemaakt tijdens Tastin’ France 2019. Deze twee importeurs zijn ook van de partij op de Beaujolais & Centre-Loire proeverij op maandag 28 oktober, een nieuwe beurs waar klassieke Europese wijnregio’s centraal staan. Het streven is om in latere edities andere Europese regio’s een kans te geven.

Waarom kiest De Monnik Dranken voor deze nieuwe proeverij?

Robert Handjes: “Het zijn klassieke, goed verteerbare wijnen die passen bij het alledaagse leven. Dit soort wijnen wordt ondergesneeuwd door de grote spelers op de internationale wijnmarkt. Kleine wijnboeren hebben geen budget voor promotie. Die domeinen hebben ons nodig om hun wijnen voor het voetlicht te brengen.”

Wat is de reden voor Wijndijck om op 28 oktober naar Amsterdam te gaan?

Pieter Smits: “Wij zijn gevestigd in Heiloo en hopen op de proeverij contacten te leggen in de Amsterdamse horeca. Bovendien is deelname aan deze beurs zeer betaalbaar.”