Verbunt Verlinden neemt Flor del Vino over

Loek Kampinga en Peter van Houtert

Met de overname van Flor del Vino breidt Verbunt Verlinden het assortiment uit met zo’n 15 Portugese wijnhuizen uit de regio’s Alentejo, Lisboa, Minho, Bairrada, Tejo en Douro.

Flor del Vino doet zaken met onafhankelijke wijnhandels, supermarkten (o.a. Plus) en groothandel (Makro).

Loek Kampinga, die Flor del Vino oprichtte in 2006, treedt zelf ook in dienst van Verbunt Verlinden: “De overname door Verbunt Verlinden biedt continuïteit voor mijn businesspartners en vele mogelijkheden voor verdere groei. Na jaren van solitaire arbeid verheug ik me erop om weer deel uit te maken van een professioneel en succesvol team.” 

In 2018 bundelden Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover hun krachten onder de nieuwe bedrijfsnaam Verbunt Verlinden. Verbunt Verlinden, onderdeel van het familiebedrijf Salentein, bedient groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken, waaronder de wijnhandelaren die zijn aangesloten bij De Wijnkring.

• Lees het persbericht ‘Verbunt Verlinden neemt Flor del Vino over’