Wijn bij Stijn start crowdfunding voor Het Viswijf

Stijn Kuijpers en Hanneke Hanekamp

Stijn Kuijpers en Hanneke Hanekamp van de wijnbar Wijn bij Stijn in Den Bosch beginnen een visrestaurant: Het Viswijf.

De vis wordt dagelijks vers geleverd door een visboer in Yerseke. Het seizoen bepaalt de menukaart. Om een idee te geven van de formule: als gast kies je een vis uit het aanbod van die dag. Vervolgens bepaal je ook zelf hoe je hem bereid wilt hebben: bijvoorbeeld in zijn geheel, gefileerd of in zoutkorst.

Klinkt dat goed of klinkt dat goed?

Op Indebuurt-Den Bosch zegt Stijn: “Wij willen al het moois dat de zee te bieden heeft onderbrengen in ons nieuwe restaurant Het Viswijf. Vis heeft vaak ook een duur imago, maar wij zijn van mening dat het – net als wijn – heel toegankelijk kan zijn. Het wordt geen chique zaak, maar gezellig en informeel.”

Om de financiering rond te krijgen is er een crowdfunding gestart. Uiteraard krijgen de financiers daar iets voor terug als de actie slaagt. Lees hier meer over de crowdfunding voor Het Viswijf.