17e Riesling & Co. – met masterclasses van Marc Almert (Beste Sommelier 2019) en prof. dr. Monika Christmann

Links Alain Jacobs van het Duits Wijninstituut, naast hem Marc Almert

Het eerder aangekondigde programma van de masterclasses tijdens het jaarlijkse event voor Duitse wijn Riesling & Co. is gewijzigd. Nieuw is de bijdrage van Marc Almert, die zich na het ‘WK Sommeliers’ in maart Beste Sommelier van de Wereld 2019 mag noemen.

Marc Almert verzorgt vanaf 10:00 uur de masterclass/proeverij More than Riesling. Almert zal ook aanwezig zijn tijdens de vakproeverij in de middag.

Zoals eerder is aangekondigd verzorgt prof. dr. Monika Christmann van Universiteit van Geisenheim de tweede masterclass in het ochtendprogramma. Onderwerp: Invloed van de klimaatverandering op de oenologische processen in de wijnkelder.

De 17e editie van Riesling & Co. staat op de agenda voor maandag 2 september in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Zo’n 45 Duitse wijnproducenten en Nederlandse importeurs presenteren hun wijn van 13:30 tot 17:30 uur aan het Nederlandse vakpubliek.

Je kunt hier aanmelden voor de masterclasses (alleen voor professionals).