Het geheugen van Perswijn groeit

Wat is het grootste pluspunt van Perswijn Digitaal? Voor mij: het papiervrije archief.

Papier is er en zal er altijd blijven, zij het tijdelijk. Knipsels zijn nuttig, maar op een dag verdwijnen ze óf in de prullenbak óf als foto in de computer. De online schaar heet Command-Shift-4.

Elke opruimronde wordt de archiefkast met tijdschriften kleiner. Van het naar de papierbak brengen van één met tijdschriften gevulde bananendoos krijg je al rugklachten. Papier hier, papier hier.

Kennis is macht, zei mijn vader. Misschien was dat het begin van het uitbreiden van mijn geheugen met papier. Ik heb nog een grote verzameling Kijk’s uit de jaren zeventig op zolder liggen. Laat weten als je ze wilt hebben. Nu mijn vader is overleden – zijn geheugen was al jaren eerder opgeschoond – ben ik bereid er afscheid van te nemen.

Het geheugen van Perswijn Digitaal groeit nog steeds. Op dit moment kun je Perswijn-edities lezen tot 2012.

Probeer Perswijn Digitaal 1 maand gratis

Een abonnement op Perswijn Digital Only geeft toegang tot:

• Magazine Perswijn, dat 8x per jaar verschijnt.
• Alle Perswijn-specials en bijlages.
• De wijnrestaurantgids Grootspraak.
• Het bladerboek Het ABC van wijnaroma’s van Lars Daniëls MV.
• Online archief tot 2012 – mogelijk komen er nog oudere edities bij.

Profiteer 1 maand gratis van dit complete digitale pakket. Je bepaalt zelf hoelang je lid blijft. Je kunt elke dag opzeggen.

Zonder opzegging wordt het abonnement automatisch bij de volgende editie verlengd. De kosten zijn dan € 7,50 per editie (€ 5,- per maand).

Meld je aan voor het PERSWIJN Digital Only abonnement met de kortingscode en lees 1 maand geheel gratis. De kortingscode is: nieuwsbrief

Het digitale abonnement kun je lezen in je browser op de pc of via de Perswijn-app op de telefoon, tablet of computer.