‘Wijnvrouw van het jaar 2019’ – je kunt nu stemmen

Birthe van Meegeren, Michèle Lainé, Monique Breuer en Esmee Langereis zijn de vier genomineerden voor ‘Wijnvrouw van het Jaar 2019’, die dit jaar voor het eerst wordt gekozen.

De verkiezing is een initiatief van Barbara Verbeek (Wijntheater) en Clarissa Slingerland (MissPublicity).

“De laatste jaren zien we steeds meer krachtige, energieke en gedreven vrouwen die zich op een bijzondere manier inzetten in de wijnwereld. Zij is iemand die met haar werk, passie, kennis of creaties de wijnwereld nog mooier heeft gemaakt. Het i daarom de hoogste tijd om deze wijnvrouwen in de schijnwerpers te zetten.”

Naast het oordeel van de jury – Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt, Masterchef), Heleen Boom (theater-restaurant Bouwkunde), Peter van Houtert (Verbunt-Verlinden, KVNW) en Barbara Verbeek (Wijntheater) – weegt de voorkeur van het publiek mee.

Je kunt je stem uitbrengen op www.wijnvrouwvanhetjaar.nl.

Tijdens de horecabeurs BBB Maastricht op dinsdag 8 oktober wordt bekendgemaakt wie van de vier vrouwen zich ‘Wijnvrouw van het jaar 2019’ mag noemen.