Bellavita Expo zoekt deskundige proevers

De 4e editie in Nederland van Bellavita Expo, vakbeurs voor Italiaanse food & beverage specialiteiten, zoekt professionals om tijdens de Horecava (7-8-9 januari 2019) de nieuwste producten te proeven en te keuren voor de Bellavita Awards.

> Registreer je hier als Wine Judge voor de Bellavita Expo Amsterdam 2019

Professionals in de voedings- en drankenindustrie – denk aan inkopers, retailers, e-tailers, importeurs, chefs, restaurateurs, sommeliers, wijnschrijvers en culinaire journalisten – zijn uitgenodigd zich aan te melden.

Als keurmeester/jurylid bepaal je zelf welke categorieën Italiaanse producten je wilt beoordelen en elk jurylid kiest zijn eigen momenten om de stands van de producenten te bezoeken tijdens de drie beursdagen van de Horecava. Het beoordelen van de producten gebeurt dit keer waarschijnlijk per tablet, een handig systeem dat veel tijd bespaart.

Het is een mooie manier om het aangename en het nuttige te combineren. Ik heb het zelf de eerste twee edities met plezier gedaan. Check de nieuwste producten binnen je vakgebied, ontmoet de producenten persoonlijk en netwerk met vakgenoten in de food & beverage sector.

De Wine Judge Pass geeft tevens gratis toegang tot de Horecava. De Bellavita Awards worden uitgereikt op de laatste Horecava-dag, woensdag 9 januari 2019.

> Registreer je hier als Wine Judge voor de Bellavita Expo Amsterdam 2019

> Lees hier alles over het jureren voor de Bellavita Awards in de Judge Brochure Amsterdam 2019

> Mail voor meer informatie (ook als je andere Italiaanse producten dan wijn wilt beoordelen) naar Enrico Longobucco: elongobucco@quirismedia.com

___
Over Bellavita Expo

Bellavita Expo – dat samenwerkt met Vinitaly en Cibus – is de grootste vakbeurs voor ambachtelijke Italiaanse voedingsmiddelen en dranken buiten Italië.

Bellavita wordt gehouden in diverse grote steden. In Amsterdam, maar ook in Londen, Warschau, Chicago, Toronto en Mexico City.

Bellavita Expo werkt dit jaar voor de tweede keer samen met de Horecava, van maandag 7 tot en met woensdag 9 januari 2019 in RAI Amsterdam. Bellavita heeft hier een eigen expositieruimte: het Italian Pavilion.

Al het goede van Italië is hier drie dagen lang te zien en te proeven. Denk aan wijn, charcuterie, chocola, bier, prosecco, frisdrank, koffie, kaas, vis, gedistilleerd, pasta, pizza, groenten, kruiden, rijst, ijs, limoncello, truffel. Alle exposanten zoeken handelsmogelijkheden in Nederland en de Benelux.

Meer dan 150 Italiaanse exposanten presenteerden vorig jaar 600 nieuwe producten. Er zijn verder diverse masterclasses van topchefs, sommeliers en andere experts die de beste innovaties tonen op het gebied van ambachtelijk Italiaans eten en drinken.