Eigenaren wijnbar ONA starten nieuwe stijl wijnbox

Ona Rombaut en Arne Braeckman

Het idee is niet nieuw, maar het Vlaamse koppel Ona Rombaut en Arne Braeckman pakken het net weer even anders aan. Oenani is een wijnabonnement cq wijnbox met elke maand en drietal door het duo geselecteerde, bijzondere wijnen.

Een selectie van kenners, dat is de kern van de formule.

Ona Rombaut is sommelier (l’Université du Vin in Frankrijk) en Arne volgt de wijnopleiding WSET Level 4. Samen runnen zij wijnbar ONA in Gent.

“We proefden reeds duizenden wijnen en selecteerden voor jou enkel de uitzonderlijke toppers.”

Bij elke box zit een educatieve kit met het verhaal achter de wijn, tips en andere nuttige informatie. Vaak gaat het om biologische of biodynamische wijnen. Overigens is de oenani-box alleen beschikbaar in België.

Lees het persbericht ‘Oenani levert wijn aan huis’