GrootSpraak 2019, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers

Goed eten én aandacht en passie voor mooie wijn. Daar gaat het om in GrootSpraakdé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Editie 2019 verschijnt in november.

In GrootSpraak staan de 100 beste restaurants van Nederland, de beste wijnrestaurants per provincie en tal van andere lievelingsadressen. Tevens verkiest GrootSpraak de Wijnbar van het Jaar, het Restaurant van het Jaar en het Wijnrestaurant van het Jaar.

De beoordeling van het wijnniveau van de restaurants staat centraal bij GrootSpraak. De wijnkaart natuurlijk, maar ook de kwaliteit van het arrangement, de wijnadviezen en de presentatie.

Grootspraak wijst wijnliefhebbers de weg naar wijnbars en restaurants waar liefde voor wijn wordt gecombineerd met topgastronomie. Bestel GrootSpraak 2019 in de webshop – hij wordt dan midden november verzonden.