Hosman Frères krijgt nieuwe eigenaren en nieuwe winkel

Peter van Veelen, Marquerite Warbie en Fons Hosman

Slijterij Marquerite Winery in Hoogvliet (sinds 2014) neemt Wijnkoperij Hosman Frères in Vlaardingen (sinds 1896) over.

Dit gaat gepaard met een verhuizing van Wijnkoperij Hosman Frères van de Nieuwstraat naar het Veerplein, waar de nieuwe winkel volgens planning in september (2018) opent. In de nieuwe zaak in Vlaardingen komt tevens een mooie proefruimte.

Het wijnassortiment verandert niet. Beide wijnwinkels zijn lid van de Wijnkring (Verbunt Verlinden). Wel voegen de nieuwe eigenaren Marquerite Warbie en Peter van Veelen een uitgebreid assortiment gedistilleerd aan het aanbod toe, onder andere van de gerenommeerde stokerij Zuidam Distillers in Baarle-Nassau.

Marquerite Warbie: Peter en ik willen graag groeien in onze passie en hoe beter kan dat door het prachtige bedrijf Hosman Frères, wat al jaren een begrip is in Vlaardingen, voort te zetten. (…) We gaan ervoor zorgen dat u met veel plezier samen met ons van heerlijke wijnen en mooi gedistilleerd kunt blijven genieten”.