Birthe van Meegeren derde Bordeaux Wine Educator

Sinds kort is Birthe van Meegeren de derde Bordeaux Wine Educator in Nederland.

Eerder lieten sommelier Edwin Raben en Fransbert Schermer MV zich tot deze geaccrediteerde functie opleiden door L’Ecole du Vin de Bordeaux.

Bijna 30 jaar geleden richtte de brancheorganisatie Conseil Interprofessionnel des Vins de Bordeaux haar eigen wijnschool op in het centrum van de stad Bordeaux. Inmiddels zijn zo’n 250 Bordeaux Wine Educators opgeleid in 20 landen.

Een Bordeaux Wine Educator is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de grootste wijnregio van Frankrijk en beschikt over diverse soorten lesmateriaal om de kennis over te brengen op wijnliefhebbers, wijnstudenten, sommeliers, chefs, wijnhandelaren, winkelpersoneel en andere wijnprofessionals.

> Lees het volledige persbericht ‘Birthe van Meegeren 3e Bordeaux Wine Educator’