Chefs, sommeliers en restaurateurs: doe mee met de Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd – inschrijving sluit 30 sept

Nu iedereen terug is van vakantie, druppelen de aanmeldingen voor de wijn-spijswedstrijd van de Côtes du Rhône binnen. Nog tot 30 september kunnen restaurateurs, chefs en sommeliers zich aanmelden met een mooi recept en een bijpassende Côtes du Rhône of Côtes du Rhône Villages naar keuze (rood, wit of rosé). Doet u ook mee?

> Aanmelden en meer info:
> Michèle Lainé, Business France
> 020 794 19 64 | michele.laine@businessfrance.fr

Het is een mooie kans op exposure voor het restaurant of de wijnbar, de chef, de sommelier en de ook voor de importeur van de wijn.

Maximaal 20 restaurants presenteren hun wijn-spijscombinatie in de finale op maandag 22 oktober in Keizer Culinair Amsterdam.

De twee restaurants met de beste wijn-spijscombinatie winnen een volledig verzorgde vierdaagse wijnreis naar de Côtes du Rhône. Tevens wordt in november in beide restaurants een Côtes du Rhône-lunch voor een groep wijnhandelaren gehouden – uiteraard op kosten van de Côtes du Rhône – waar onder andere de winnende wijn-spijscombinatie kan worden geserveerd.

Stuur vóór 30 september een korte beschrijving van de wijn van uw keuze (naam van de wijn, producent, druivenrassen, jaargang, vinificatiemethode) én het recept inclusief ingrediëntenlijst, samen met een foto van het gerecht naar michele.laine@businessfrance.fr

In principe presenteert de chef zijn wijn-spijscreatie, maar een team van kok en sommelier is ook van harte welkom.