The Future of Wine volgens Robert Joseph

WineWise (WSET Diploma Course Benelux) organiseert op zondag 4 maart in Antwerpen de ‘keep up session’ The Future of Wine, met wijnexpert Robert Joseph. Toegankelijk voor elke wijnprofessional.

De snelheid waarmee doorbraken worden gerealiseerd op het gebied van nanotechnologie en kunstmatige intelligentie gaat ons leven drastisch beïnvloeden. Wat gaan robots, de onbeperkte toegang tot kennis via het internet, Amazon en de zichzelf rijdende auto betekenen voor de wijnindustrie?

Deze en een lange lijst andere issues zijn onderwerp van een lopend onderzoek naar de toekomst van de wijnhandel. Het onderzoek is nog in volle gang, waarbij op dit moment al zo’n 1.300 wijnprofessionals uit 59 landen zijn ondervraagd over hun visie en ervaringen. Medio dit jaar worden de resultaten van het onderzoek gepubliceerd.

Op The Future of Wine, georganiseerd door WineWise (WSET Diploma Course Benelux), bespreekt de Britse Wine Industry Consultant & Commentator Robert Joseph de resultaten van het onderzoek tot nu toe en deelt hij zijn visie op de impact van technologische innovaties op de toekomst van de wijnindustrie.

Laat je inspireren door deze buitengewoon visionaire man, tijdens een lunch met aangepaste wijnen, in het historische kader van de Universiteit van Antwerpen.

Robert Joseph is als wijnexpert betrokken bij het magazine Meininger’s Wine Business International, dat hij tevens heeft helpen oprichten. Hij schreef meer dan 25 wijnboeken, was de initiatiefnemer van ’s werelds grootste wijnkeuring International Wine Challenge en is bestuurslid van Mundus Vini.

The Future of Wine begint na een korte inhuldiging van en een toast op de nieuwste WSET Diploma graduates en Weinakademikers.

Ben je werkzaam in de wijnhandel, sommelier of anderszins betrokken of geïnteresseerd in wijn? Je bent uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen.

Datum: Zondag 4 maart, van 12:00 tot 16:00 uur
Locatie: Universiteitsclub – Prinsstraat 13B – 2000 Antwerpen
Kosten: € 150 (inclusief btw, lunch en wijnselectie)
Inschrijvenwww.winewise.be/cursus/keep-up-session-the-future-wine-by-robert-joseph/