Vindict sluit zich aan bij Les Généreux

Wijnhandelaar Vindict in Amsterdam heeft nieuwe eigenaren en is tevens partner geworden van de wijninkooporganisatie Les Généreux (Zutphen). 

Wijnkenners Huib Edixhoven en Evelijn van Heuven, die Vindict 10 jaar geleden oprichtten, hebben het bedrijf verkocht aan mede-eigenaar Richard Dietz en ondernemer Michiel Koster.

Evelijn van Heuven: “We hebben met veel energie en plezier aan Vindict gewerkt en een mooi merk opgebouwd waar we trots op zijn. Wij dragen het bedrijf vol vertrouwen over aan Richard en Michiel en zijn ervan overtuigd dat zij Vindict verder zullen laten groeien. Dit mede dankzij de nieuwe samenwerking met Les Généreux.”

Vindict is actief handelaar in wijn via de webshop en heeft sinds 2013 een winkel aan de Elandsgracht in Amsterdam, op de hoek met de Lijnbaansgracht.

De nieuwe eigenaren zijn verheugd om het assortiment uit te breiden met de wijnselectie van Les Généreux.

Richard Dietz: “Toen Les Généreux ons benaderde om de bij hen vrijgekomen plek in Amsterdam op te vullen, hebben we dit aanbod vol overtuiging aangenomen. De kwaliteit van de wijnen is alom geprezen. We kunnen onze klanten – particulieren en horeca – nu nog meer keuze bieden.”

Sinds Wijnhandel Van Krimpen aan de Frans Halsstraat in de Amsterdamse wijk De Pijp begin dit jaar (2017) van Les Généreux overstapte op wijnwinkelketen De Wijnkring van importeur Verbunt Verlinden (Tilburg) was er nog maar één partner van Les Généreux in de hoofdstad, namelijk The Art of Wines in de wijk Buitenveldert.

Om een soepele overgang te garanderen blijven Edixhoven en Van Heuven in elk geval tot het einde van het jaar werkzaam bij Vindict. Zij oriënteren zich op een nieuwe uitdaging.