Bourgogne-importeur Le Coq d’Or stopt ermee

Yvonne Haane

Wijnimporteur Le Coq d’Or in Maastricht stopt ermee. “Na bijna 15 jaar is de periode aangebroken om me te richten op andere zaken in het leven”, aldus eigenaar Yvonne Haane.

Le Coq d’Or begon in 2003 met de import van wijn uit de Bourgogne. Yvonne Haane: “In de loop der jaren hebben we een mooie selectie wijnen opgebouwd samen met zo’n 25 zeer goed bekendstaande wijndomeinen uit deze fantastische wijnregio. Ons klantenbestand groeide eveneens mee, tot ver in het buitenland.”

De resterende voorraad, die in het afgelopen jaar al aardig is uitgedund, is nog te koop. Haane sluit de op een na laatste nieuwsbrief af met de woorden: “Iedereen die bij ons wijn gekocht heeft, wil ik alvast heel hartelijk danken voor het genoten vertrouwen en voor het fijne contact!”