Stem mee op de beste wijnbar van 2017

De vierde editie van ‘Wine Bar of the Year’ is begonnen. Tot 30 september kun je op wine-bars.nl je stem uitbrengen op een van de meer dan 130 wijnbars.

Uiteindelijk gaan er 15 wijnbars naar de volgende ronde. Deze 15 zaken worden door de vakjury onaangekondigd bezocht en beoordeeld, waarna de best presterende wijnbar tot ‘Wine Bar of the Year’ wordt uitgeroepen.

De jury bestaat uit Sharon van Lokhorst (Winelife), Robert Verhoeven (Pitch PR), Hans van de Meeberg (Misset Horeca en Special Bite), Ron Vermeulen (Food Market) en Robert van Dijk (Coravin).

Wine-bars.nl is een initiatief van Pitch PR. De drie vorige edities van de competitie werden gewonnen door Wijncafé Lefebvre in Utrecht (2014), Wijnbar Bouzy in Den Haag (2015) en VinVin in Utrecht (2016).