NPO 3 is food bezig

NPO 3 start op 10 mei voor het tweede jaar met de Foodweken. Zes weken lang staan de woensdag en donderdag in het teken van eten en drinken.

Onder andere: het nieuwe programma De Nieuwe Garde, waarin jonge veelbelovende topchefs en een sommelier worden gevolgd, de Keuringsdienst van Waarde Quiz, een nieuwe reeks van Broodje Gezond, specials van de Keuringsdienst van Waarde en tal van nieuwe documentaires.

Daarnaast kan iedereen meedoen aan Foodbezig waarin NPO 3-presentatoren een week lang interactief en live ontbijten op Facebook.

Op woensdagen om 21.45 uur is het nieuwe programma De Nieuwe Garde (KRO-NCRV) te zien op NPO 3. In deze zesdelige serie worden jonge veelbelovende chefkoks en een sommelier in de keuken en daarbuiten gevolgd.

Aan De Nieuwe Gardedoen mee: Syrco Bakker (Pure C), Ryan Bahadoer (De Karpendonkse Hoeve), Arturo Dalhuisen (The White Room), Estée Strooker (’t Amusement), Jermain de Rozario (De Rozario), Johanneke van Iwaarden, Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk (Breda en Guts & Glory) en sommelier Lotte Wolf (Bridges in The Grand).

Verschillende KRO-NCRV food-presentatoren gaan van 8 tot en met 12 mei ontbijten met gasten en streamen dit live op Facebook. Tijdens het ontbijt is er live interactie met de kijkers.

Kijk voor meer info op www.npo3.nl/food