Showroom voor Grandcruwijnen

Corina Ketelaar (foto: Karlijn Goorts)

De Dordrechtse wijnwebshop Grandcruwijnen is volwassen geworden. Na 7 jaar vanuit eigen huis te hebben gewerkt, betrekt het bedrijf een eigen pand op Industrieterrein West.

Sinds vorige maand (februari 2017) beschikt Grandcruwijnen aan de Rijksstraatweg 24 in Dordrecht over een kantoor, een magazijn en een showroom voor het volledige assortiment van ruim 1.500 wijnen.

De showroom bevindt zich op de begane grond, boven is het kantoor met ook wat ruimte voor wijnproeverijen. “Met de showroom en de proeverijruimte hebben we voor onze klanten een extra dimensie gecreëerd”, vindt eigenaar Corina Ketelaar.

Vanuit de nieuwe locatie zal het bedrijf zich met de wijnen van eigen, vooral Spaanse import sterker focussen op de retail en horeca.

Met de website richt Grandcruwijnen zich voornamelijk op de consument met wijn uit Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid-Amerika, Australië, Californië, Libanon en Zuid-Afrika, alsmede olijfolie, glaswerk en bijzonderheden als tempranillo-zeezout, ibericoham en Spaanse pijnboompitten.