Wijnwebshop Grapeful stopt ermee

Wijnwebwinkel Grapeful heeft de digitale winkelstraat verlaten. 

Grapeful werkte samen met vijf wijnkenners, onder wie Vinologen van de Wijnacademie, die wijn-reviews schreven en beschikbaar waren voor vragen, bijvoorbeeld voor wijn-spijsadviezen. Klanten konden zich ook aanmelden om nieuwe wijnbeoordelingen te ontvangen om zo op de hoogte te blijven van Grapeful-wijnen die aansluiten bij hun smaak.

Grapeful is méér dan een website, was het idee bij de start in 2013. “Het is een community van wijnliefhebbers die elkaar helpen om nieuwe wijnen te ontdekken en kennis over wijnen te delen. Want over wijn raak je nooit uitgeleerd en zeker niet uitgepraat”, aldus de oprichters Michael Oosten en Marcel Veenhuizen destijds.

Klanten werden aangemoedigd om zelf ook reviews achter te laten. Grapeful zou op die manier een platform voor wijnexperts en wijnliefhebbers in Nederland moeten worden. “Grapeful is samen wijn ontdekken. Start vandaag nog je ontdekkingsreis!”

Zeg nou zelf, het was geen slecht idee. Jammer jongens.