Pandora’s Bottle verhuisd

Sarinah en Bart Clauwens

Wijnhandel Pandora’s Bottle in Gouda is verhuisd van Dubbele Buurt 4 naar Raam 140, eveneens gelegen in het oude centrum van de kaasstad.

“Je zult je misschien afvragen waarom we in vredesnaam uit zo’n mooi pand weggaan”, aldus de eigenaren Bart en Sarinah Clauwens. “Kort antwoord: we barsten uit onze voegen.”

Met de nieuwe locatie is de importeur/wijnwinkel ‘verlost’ van onhandig gesleep met zware pallets met dozen wijn over de ‘romantische maar ook smalle, schots en scheve stoepjes van de gracht naar de voormalige opslag aan de Peperstraat’.

“In een mooi historisch pand aan de Raam zullen we onze nieuwe winkel inrichten. Meer ruimte, meer mogelijkheden. En die pallets kunnen voortaan direct de opslag in worden gereden.”

Pandora’s Bottle is gespecialiseerd in Italiaanse wijnen, aangevuld met wijn uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje, voor zowel de consument als de horeca. Behalve in de winkel is de wijn ook te koop via de webshop. Een groot voordeel van de nieuwe locatie voor klanten is dat het parkeren van de auto een stuk eenvoudiger is geworden.