VinoVision Paris: volgend jaar weer

VinoVisionDe eerste editie van VinoVision Paris, van 12 t/m 14 februari 2017 in Parijs, was een succes volgens de vakverenigingen voor wijnproducenten uit de Elzas, Bourgogne, Champagne en Val de Loire. In februari 2018 komt er een tweede editie.

In het beurscomplex Porte de Versailles in Parijs werden ruim 3.300 vakbezoekers – handelaren, detaillisten, importeurs en supermarktorganisaties – gedurende drie dagen verwelkomd door 400 exposanten.

Met deze vakbeurs voor de coolclimate-wijnen uit Midden- en Noord-Frankrijk zoeken de wijnproducenten nieuwe exportmogelijkheden. Onder de bezoekers was 17% afkomstig van buiten Frankrijk, waaronder uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Nederland, Zuid-Korea, Japan, China en Canada.

VinoVision Paris is de eerste vakbeurs voor wijnen uit Midden- en Noord-Frankrijk en presenteert volgens de organisatie een nieuwe wijnvisie, geïnspireerd door de verwachtingen van Franse en internationale inkopers, met oplossingen die inspelen op de actuele consumptiepatronen.

Deze visie is tot stand gekomen in samenwerking met het trendbureau NellyRodi, dat in het Trendbook OMNI, ter plekke weergegeven op het TrendForum, inzichten geeft om het gedrag en de wijnconsumptie van millennials te begrijpen en erop te kunnen anticiperen.

Lees hier het persbericht ‘Veelbelovende eerste editie van VinoVision Paris’