Timo Honig (ex-AIX) naar Résidence Wijnen

Timo Honig

Timo Honig (35), voorheen onder andere succesvol promotor van het rosémerk AIX, is als account manager in dienst getreden bij wijnimporteur Résidence Wijnen in Roelofarendsveen.

Timo Honig neemt voor Résidence de sales in het horecasegment in Oost-Nederland, van Groningen tot Maastricht, voor zijn rekening.

Timo is onder meer werkzaam geweest als sommelier en maître bij Ron Blaauw ** en De Hoefslag*.

Timo: “Ik zie mijn nieuwe baan als salesmanager bij Résidence Wijnen met veel plezier tegemoet. Niet alleen door de wederontmoeting met kwalitatieve wijnen waar ik in het verleden in de Michelinsterrenzaken mee heb gewerkt. Maar ook door de uitdaging om de dekking van Résidence Wijnen in Nederland te vergroten. Ik ben trots om met al deze mooie wijnen onder mijn arm te mogen lopen. Mijn pareltjes zijn nu al: Billecart-Salmon, Aloïs Lageder, Artadi, Vietti, Perrin en Enate. Ook de mooie wijntoebehoren als Riedel en Coravin zullen bijdragen aan het werkplezier.”

Résidence Wijnen werkt met de betere horeca en vakhandel. Via de franchiseformule van Wijnkoperij de Gouden Ton verkopen zij wijn aan de consument.