LFE nieuwe importeur Zuid-Afrikaanse Bellingham

Bellingham
Bellingham

Importeur LFE (Maartensdijk) is de nieuwe importeur en distributeur van het gerenommeerde Zuid-Afrikaanse wijnhuis Bellingham.

Voorheen zat Bellingham bij importeur Vos & Partners (Oosterhout), dat onlangs is overgenomen door Walraven Sax (Breda).

Bellingham is eigendom van Douglas Green Bellingham (DGB), één van Zuid-Afrika’s belangrijkste wijnproducenten. Het merk Bellingham heeft internationaal succesvolle lijnen als The Bernard Series, Bellingham Homestead, Bellingham Tree Series en de Innovation Serie.

Marcel Kerkmeester, Algemeen Directeur van LFE: “Wij zijn erg blij om een prachtig merk als Bellingham toe te mogen voegen aan ons assortiment. Bellingham’s wijnen zijn stuk voor stuk schitterend. Een nieuw kroonjuweel in ons assortiment, dat wij een stevige plek in de Nederlandse markt gaan geven.”

Lees hier het persbericht over de samenwerking van LFE en Bellingham.