Walraven Sax lijft Vos & Partners in

Walraven Sax
Bart Gijtenbeek (links) van Walraven Sax en Dyon Beerens van Vos & Partners

Walraven Sax in Breda neemt Vos & Partners in Oosterhout over (het webadres verwijst al naar de nieuwe eigenaar) per 1 juli 2016.

De toelichting op deze fusie hadden we zelf kunnen bedenken: “Door deze samenwerking krijgen wij een krachtigere positie in de markt en een nog sterker wijnportfolio waardoor wij onze groeiambities kunnen waarmaken.”

Walraven Sax (sinds 1823) behoort tot de oudste drankengroothandels in Nederland.

De naam Vos & Partners wordt uit de markt genomen. Blijkens de toelichting ‘het assortiment van Vos & Partners wordt daar waar mogelijk toegevoegd aan het assortiment van Walraven Sax’ zullen niet alle relaties van Vos & Partners meegaan naar Breda.