Fusie Wijnkoperij Baas en Wijnhuis Zuid Bilthoven

baas-zuid-bilthovenWijnkoperij Baas in Bosch en Duin wordt onderdeel van Wijnhuis Zuid Bilthoven. Vanaf maandag 2 mei (2016) gaan de deuren open van het nieuwe Wijnhuis Zuid aan de Julianalaan 4 in Bilthoven.

Wijnkoperij J. Baas & Zn, opgericht in 1874, is al meer dan 100 jaar gevestigd in het Stichtse. Joris Kleijs van Wijnkoperij Baas:” Ik wilde altijd al met Baas naar het centrum van Bilthoven verhuizen en dit is een uitgelezen kans.”

In de nieuwe wijnwinkel staat niet het druivenras of de herkomst, maar het smaakprofiel van de wijnen centraal. De klant wordt, aan de hand van een digitaal programma waarin een paar vragen worden gesteld,  naar zijn of haar persoonlijk smaakprofiel geleid.

Samen met de kennis op het gebied van wijn & spijs, het succes van Wijnhuis Zuid Amsterdam én alle sterke punten van Wijnkoperij Baas, wordt het nieuwe Wijnhuis Zuid in het voormalige, statige bankgebouw aan de Julianalaan in Bilthoven volgens de twee partners een eigentijdse wijnwinkel die zowel de consument als de zakelijke markt uitstekend zal bedienen.

Michel Stevens, die sinds 10 jaar bij Wijnkoperij Baas de scepter zwaait: “Ik nodig iedereen, van kenner tot nieuwsgierige consument, uit om langs te komen in de nieuwe winkel om de sfeer én onze heerlijke wijnen te proeven. Wij bieden een assortiment van 500 wijnen, van 5 tot 500 euro per fles.”