Nieuw in Amsterdam: wijnwinkel met wijn uit Bourgogne

Albrecht&JanssenReinout Albrecht en Mildred Janssen van wijngroothandel Albrecht & Janssen hebben een winkel geopend aan de Reguliersgracht in Amsterdam met uitsluitend wijn uit de Bourgogne.

Dé winkel voor de ‘amateur de vin’ en voor iedereen die de veelzijdigheid van Bourgondische wijn wil leren kennen, aldus het ondernemende duo.

Reinout Albrecht en Mildred Janssen bezoeken al tientallen jaren de Bourgogne en zijn gepassioneerd van de streek en de wijn. Het viel hen op dat in Nederland slechts een zeer beperkt aantal wijnhuizen geïmporteerd worden.

Vooral de producten van de grotere wijnhuizen zijn hier verkrijgbaar. Maar dat is niet representatief voor de grote verscheidenheid die de Bourgogne heeft te bieden.

Daarom zijn Albrecht & Janssen ruim vier jaar geleden gestart met een wijngroothandel uit de Bourgogne. Ze willen een breder aanbod bieden tegen een redelijke prijs.

Albrecht & Janssen richten zich op de middelgrote en kleinere producenten die zelf bottelen. 

Het duo gelooft in de persoonlijke aanpak. Ze nemen veel tijd om een relatie op te bouwen en te onderhouden met hun leveranciers en met de klanten.

Deze persoonlijke manier van werken doet recht aan de passie van de Bourgondische wijnproducenten. Met succes heeft de wijnhandel zich tot nu toe gericht op de professionele markt en horeca.

Nu is er een winkel met proeflokaal geopend om ook particulieren kennis te laten maken met de kleinere, bijzondere wijnhuizen uit de Bourgogne, deze prachtige streek met fantastische wijnen.

Albrecht & Janssen

Reguliersgracht 70, 1017 LV, Amsterdam
Woensdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 18.30 uur en op afspraak: 020 4868027

Het is ook mogelijk op afspraak een kleinere groep te ontvangen voor een proeverij. Albrecht & Janssen zijn graag de gastheer voor clubs, bedrijfsuitjes of voor professionele wijninkopers.