Samenwerking Lenselinq Wijnimport en Rechtstreex

Martijn Lenselink en Chris van Steenbergen

De winkel van Lenselinq Wijnimport in Rotterdam wordt vanaf eind maart 2017 een ‘wijkpunt’ (afhaaladres) voor bestellingen bij Rechtstreex (van de boer).

“Wij praten vaak met onze klanten over lekker eten, mooie wijn-spijscombinaties en waar de beste ingrediënten vandaan te halen”, aldus eigenaren (nu tevens ‘wijkchefs’) Martijn Lenselink en Chris van Steenbergen. “Hoe geweldig is het om in het verlengde van onze wijnen ook een aanbod dagelijkse boodschappen aan te kunnen bieden die net als onze wijnen direct van de boer bij de klant aangeboden kunnen worden.”

Het werkt als volgt. Klanten van Rechtstreex maken op de website een keuze uit het aanbod aan groente en andere levensmiddelen van lokale leveranciers en producenten. Vervolgens kunnen zij kiezen voor ‘wijkpunt’ Meent als ophaaladres (er zijn tientallen wijkpunten in de stad). Hun bestelling staat dan een paar dagen later klaar bij Lenselinq aan de Oppert in de wijk Meent in Rotterdam.

Uiteraard kunnen de klanten van Rechtstreex bij Lenselinq desgewenst meteen een leuke wijn voor bij de maaltijd uitzoeken. Zo stimuleert Rechtstreex de lokale economie. De boer, de klant, de stad, het milieu en het wijkpunt, iedereen happy in de havenstad.