Presenteer je assortiment op de Italiaanse Wijnvakdag

Voor de 8e keer wordt op maandag 8 mei in Amsterdam de succesvolle jaarlijkse Italiaanse Wijnvakdag gehouden. Importeurs die hun Italiaanse assortiment willen presenteren op de Italiaanse Wijnvakdag kunnen zich nog aanmelden.

De Italiaanse Wijnvakdag is een initiatief van PR-bureau Italent.

In de Kookfabriek in Amsterdam presenteren op 8 mei tussen 12:00 en 18:00 uur circa 30 wijnimporteurs samen ruim 400 wijnen van Italiaanse bodem aan de vakhandel, horeca en pers.

Er is tevens plaats voor importeurs van Italiaanse delicatessen, bieren of gedistilleerd.

Het programma is nog in ontwikkeling. Er worden diverse masterclasses georganiseerd, waarover later meer informatie. Ook een verticale proeverij met wijn uit de Piëmontese regio Roero staat op de agenda.

De Kookfabriek in Amsterdam/Duivendrecht is een mooie sfeervolle locatie waar het hele jaar door tal van activiteiten worden georganiseerd. De locatie is goed met zowel het openbaar vervoer als per auto te bereiken.

Iedere deelnemer krijgt een proeftafel van circa 2.40 bij 1 meter tot zijn beschikking. Voor ‘kleine’ wijnimporteurs bestaat de mogelijkheid een tafel te delen.

In de Kookfabriek is een grote koelruimte aanwezig waar de witte wijnen een dag van tevoren kunnen worden opgeslagen. Ook voor glaswerk, spuugbakken, tafelbedekking en champagnebowls met ijs voor de witte wijn wordt gezorgd.

Interesse? Aarzel niet en neem contact op met Heleen Schreuder van Italent:
Tel.: 020-4195960 of 06-23578861
E-mail: info@italent.nl